Військовослужбовці військової служби за контрактом склали військову присягу

Понад 100 військовослужбовців військової служби за контрактом склали військову присягу на вірність українському народові.

Ранком суботи у 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась урочиста подія – понад 100 військовослужбовців військової служби за контрактом склали Військову присягу на вірність українському народові.

До свого сина на присягу із зони проведення Операції Об’єднаних Сил, приїхала мати солдата Ганна ТИМОФІЙЧЕН. У 2016 році вона теж приймала Військову присягу тут, у 184-му Навчальному центрі, після чого у складі бригади була відряджена до населеного пункту Піски, за оборону якої здобула бойові нагороди.

Як розповідає сам солдат, Андрій ТИМОФІЙЧЕН, його мати є кадровим військовослужбовцем і дивлячись на її приклад, він теж завжди мріяв поєднати своє життя з армією. Отож, після складання присяги на вірність українському народові, на Андрія чекатиме три місяці фахової підготовки, а згодом, він продовжить службу у складі бригади разом зі своєю мамою.

Командир 355-го навчального механізованого полку полковник Сергій ДЯЧЕНКО підкреслив, що на сьогодні 184-й Навчальний центр є однією з найпотужніших баз підготовки військовослужбовців з усієї країни для лав Збройних Сил. І на даний час, саме нове поповнення згодом стане надійною опорою для наших воїнів які зараз захищають нашу Незалежність на передовій зони проведення Операції Об’єднаних Сил.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ