Військовослужбовцю зі Старич вкрай необхідна допомога!

Військовослужбовець, офіцер у декреті, потребує допомоги. На жаль, держава не може забезпечити житлом, людину, яка близько 10 років віддала українському війську, учаснику АТО.
Лушпинська Вікторія Володимирівна закінчила Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, стала військовослужбовцем. Брала участь у бойових діях на сході. Батько дитини відмовився допомагати. На даний час вона з дитиною живе у селі Старичі, де за клопотанням одної партії їй виділили кімнату у гуртожитку. Але, на превеликий жаль, це приміщення не придатне для житла маленької дитини. Навіть, якщо зробити ремонт, то не варіант. Потрібно шукати щось інше.
Можливо, в когось є квартира чи дім, за яким треба дивитись, доглядати? Може в когось є батьки, яким було б в допомогу і веселіше така компанія мами з дитиною?
Зараз жінка з дитиною живе у знайомих. Ситуація така, що потрібно з’їхати з квартири сімейної пари, котра приютила маму з дитиною. (Там теж діти і 1 кімната). Щоб знайти квартиру на довготриваліший термін потрібно час.Пані Вікторія стикакється з двома проблемами: не хочуть брати маму з дитиною та необхідні кошти, які військовослужбовець не в з мозі проплатити.
Отож, поки вся надія на нас добродіїв і волонтерів.
Номер картки Приватбанку: 5168 7427 0465 5699 (Лушпинська Вікторія Володимирівна).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ