Витрати на розвиток соціальної інфраструктури Яворівського району у 2016 році

У 2016 році витрати на розвиток соціальної інфраструктури Яворівського району, зокрема будівництво, реконструкцію та капітальні ремонти закладів освіти, охорони здоров’я та культури на Яворівщині, склали близько 40 млн грн. Про це розповів під час публічного звіту перед громадою голова Яворівської райдержадміністрації Орест Хлян.
“У галузі освіти за кошти ДФРР здійснили капітальний ремонт ДЮСШ м. Яворів, на який витратили 1 176 тисяч гривень. Також провели будівництво школи в м. Бірки за кошти у сумі 10 869 тисяч гривень і капітальний ремонт ДНЗ “Червона шапочка” у м. Новояворівськ на суму 4 920 тисяч гривень. Загалом капітальні видатки галузі освіти торік склали 28 208 тисяч гривень із різних джерел фінансування”, – розповів Орест Хлян.
За словами голови Яворівської РДА, провели капітальні ремонти та реконструкції закладів охорони здоров’я району на загальну суму 5 972 тисяч гривень. Зокрема, відбулося відкриття кабінету комп’ютерної томографії, неврологічного та реанімаційного відділення у Новояворівській районній лікарні №1. Також здійснили реконструкцію даху приміщення під амбулаторію загальної практики сімейної медицини у с. Нагачів на суму близько 268 тисяч гривень.
“У галузі культури найбільше коштів спрямували на реконструкцію народних домів. Так здійснили капітальний ремонт народних домів у с. Зелів на суму 125 тисяч гривень, у с.Терновиця, спрямувавши майже 300 тисяч гривень, а також у с. Добростани на суму 235 тисяч гривень і у с. Бердихів на суму понад 197 тисяч гривень. Загалом капітальні видатки в галузі становили 4802, 5 тисяч гривень”, – резюмував очільник Яворівського району.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ