Вогнеборці ліквідували пожежу в селі Підрясне

У п’ятницю, 3 лютого ввечері надзвичайники ліквідували дві пожежі на Львівщині.
Пожежники боролись з вогнем в житловому будинку в селі Підрясне Яворівського району, а також загасили пожежу у гаражі у Дрогобичі.
О 21:59 на гарячу лінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку площею 100 м2 в селі Підрясне Яворівського району. На місце події було негайно направлено пожежно-рятувальний підрозділ ДПРЧ № 31 м. Львів. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 м2. Врятовано будівлю. Пожежу локалізували о 22:25 і повністю ліквідували о 22:32 в складі ланки газодимозахисної служби. До ліквідації займання залучали 2 одиниці спецтехніки та 7 одиниць особового складу.
О 23:46 на лінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному гаражі в Дрогобичі на вул. Вербовій, 9. На місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №5 м. Дрогобич. Вогнем знищено дах на площі 40 м2, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 15 м2. Вогнеборці врятували від згорання будівлю. О 00:05 пожежу локалізували і о 00:17 повністю ліквідували.
До ліквідації займання залучали 2 одиниці спецтехніки та 9 рятувальників.
Причини виникнення обох займань наразі встановлюють. Ніхто з людей не постраждав.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ