Волонтери Яворівщини привезли у зону АТО подарунки для бійців

У неділю, 5 лютого, волонтери Народної самооборони прибули в зону АТО, на передову, з подарунками для воїнів.
«Ми привезли, зокрема, воїнам на передову понад 300 кілограм вареників, які наліпили ентузіасти, – розповідає волонтер. – До яворівської акції «Вареники – для воїнів АТО» долучилися вчителі, учні та їхні батьки та всі небайдужі люди з селища Шкла Яворівського району Львівської області. Зокрема, вареники та яворівські пироги готували по своїх домівках сім’ї Дубиків, Здреників та Баранів. Велика подяка від вояків, що на передовій, також шклівчанці Галині Іванівні Кіт, яка не змогла через інвалідність прийти до шкільної їдальні, однак, незважаючи на хворобу, пані Галина наготувала вареників вдома та передала їх на передову.
Активістка громадського руху на Яворівщині, педагог Романна Прус-Матвіїв сказала, що її шестикласники так активно ліпили вареники для воїнів – захисників Вітчизни, що любо-дорого було на них глянути.
«Висновок – єдиний, прорвемося, перемога буде за нами, якщо у нас є такі захисники-патріоти, чудові волонтери й щирі люди», – мовила Романна Прус-Матвіїв і додала, що зараз вся Яворівщина молиться за щасливу дорогу волонтерів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ