Востаннє до свого дому повертається Захисник з Новояворівська Хімка Андрій Степанович

Востаннє до свого дому повертається Захисник з Новояворівська, старший офіцер – Хімка Андрій Степанович.
Наш герой, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, загинув 1 серпня 2023 року поблизу населеного пункту Оріхів Запорізької області. Йому було 49.
Зі скорботою висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого воїна ????????
◾Молитовна зустріч героя відбудеться завтра 5 серпня о 11:30 год по центральній вулиці навпроти буд. №3 вул. 50-річчя УПА.
◾Прощання та чин похорону відбудуться 5 серпня о 11:45 в Храмі святих апостолів Петра і Павла м. Новояворівськ. Поховають українського бійця на місцевому цвинтарі.
Хімка Андрій Степанович народився в місті Новояворівськ 18 вересня 1973 року. Після успішного завершення Новояворівської школи №2, вступив до Львівського торговельно-економічного університету на економічний факультет. Також здобув другу вищу освіту в Львівському державному університеті фізичної культури.
◾16 листопада 1994 року призваний на строкову службу. Вірно служив Батьківщині, за що отримав звання майора.
Зі спортом військовослужбовця пов’язувала не лише освіта, це також було його життєвим захопленням: любив бокс, велосипед та інші види фізичних активностей.
Мати загиблого воїна згадує з сумом: «Наш Андрій був дуже комунікабельним та товариським, справжньою душею компанії! Мав так багато друзів, що я й злічити їх не зможу».
На героя вдома чекали: дружина Ольга з донькою Марією, донька Вікторія, батьки Наталя Михайлівна і Степан Васильович, брат Ігор з сім’єю.
Вічна та світла пам’ять Захиснику.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ