Всеукраїнський конкурс дитячого читання “Книгоманія -2017”

28 березня, в рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання “Книгоманія – 2017” в Яворівській районній дитячій бібліотеці проходив третій відбірковий етап конкурсу за звання “Суперчитач району”.
За звання кращого читача боролись найбільш ерудовані, завзяті, начитані діти. Читальний зал зібрав 15 учасників 6-7 класів з різних населених пунктів. Учасники презентували свою улюблену книгу, розповідали вірші, рекламували книги так, що у глядачів з’явился бажання звернутися саме до цієї книжки. Малюнки, читацькі щоденники від читачів, які обожнюють різноманітні книги переконали всіх присутніх у тому, що читання це – добре, а багатий вибір сучасної літератури вражає.
Доки журі визначали переможців з учасниками було проведено вікторину- конкурс “Бліц-турнір”.
Всіх учасників конкурсу було нагороджено дипломами та грамотами. За найкраще ведення та оформлення читацького щоденника журі нагородили дипломами Квятковску Юлію (смт. Немирів), Романик Вероніку (гімназія ім .О. Маковея м. Яворів). А переможцями конкурсу стали Грабовська Наталія учениця 6 класу бібліотеки-філії смт. Шкло та Фітель Наталія учениця 7 класу бібліотеки-філії с. Нагачів, які візьмуть участь в заключному етапі , що проходитиме у м. Львові 27 квітня, де боротимуться за звання “Суперчитач області”. Тож бажаємо переможцям успіху!

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ