Харчування учнів в навчальних закладах Яворівського району

Голова Яворівської райдержадміністрації вимагає підвищити вартість харчування одного учня в школах. З цього приводу організації харчування учнів навчальних закладів району Орест Хлян зустрічався з відповідальними особами, а саме: начальник відділу освіти РДА Михайло Дорош та керівники організацій, що забезпечують харчування учнів в навчальних закладах.
Голова Яворівської РДА Орест Хлян, за результатами розмови, дав доручення: вияснити: скільки необхідно додаткових коштів на харчування із розрахунку – 12 грн на одного учня. А також – підготувати проект рішення щодо виділення додаткових коштів для харчування учнів закладів освіти Яворівщини.

харчування

Безкоштовне харчування у школах Львівщини продовжили на 2017 рік, його отримують учні початкової школи, а також дошкільнята й учні старшої школи з соціально-незахищених та пільгових категорій населення.
Програма безоплатного харчування поширюється на:
Учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів;
Дітей із багатодітних сімей, що виховуються у дошкільних навчальних закладах;
Дітей із багатодітних сімей, що навчаються у загальноосвітніх навчальних закладах;
Учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”;
Дітей постраждалих учасників Революції Гідності.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ