Хокеїсти «Галицьких левів» посилено готуються до Карпатської ліги

Чинні чемпіони України серед юніорів, команда з хокею «Галицькі леви», готуються до Карпатської молодіжної ліги. Уже за тиждень, 10-12 лютого, підопічні Михайла Чіканцева у Новояворівську зустрінуться з командами з Польщі, Румунії, Словаччини та Угорщини.
Після двох раундів Карпатської ліги «Галицькі леви» очолюють турнірну таблицю. Гравець команди Роман Кізло розповів: «Звичайно, із зарубіжними командами грати цікавіше. Завдяки турніру ми відточили командну майстерність, покращили фізичну підготовку. Є, наприклад, команда з Румунії, на якій нам добре тренуватися».
Зараз «Галицькі леви» на дев’ять пунктів випереджають найближчого переслідувача – польську команду «Сянок». До речі, вдома галичани найперше зустрінуться саме із ними.
Вже цими вихідними, 4-5 лютого, на виїзді «Галицькі леви» зустрінуться зі столичною «Крижинкою». Востаннє вони зустрічалися ще минулого року. Капітан «левів» Олег Середа зізнався: «Хочеться практики, бо тренування вже трохи набридли. А з «Крижинкою» ми вже не перший рік граємо, знаємо,яка це команда. Чесно кажучи, не найсильніший суперник. Тому, думаю, в нас не буде ніяких проблем з киянами».

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ