Як зі Львова заїхати до Яворова та Новояворівська

Маршрутки Яворівського напрямку курсуватимуть зі Львова із чотирьох локацій.

Від 14 березня 2020 року, у Львові перекрили для руху частину вулиці Шевченка. За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, частину вулиці Шевченка перекрито для руху до 31 серпня 2020 року включно.

“У зв’язку з перекриттям відбудуться зміни у схемах руху громадського транспорту міста Львова”, – йдеться у повідомленні.

Проте відбулись зміни у русі транспорту не тільки міста Львова, але й області – маршрутки на Яворівський напрямок теж змінили кінцеві зупинки у Львові.

Маршрутки їздитимуть по різному й кожна із них матиме свою кінцеву зупинку у Львові.

“Є чотири локації (кінцевих зупинок маршруток на Яворівський напрямок): АС-2, зупинка на вулиці Татарбунарського (кінцева трамваю №7), АС “Західна” та автовокзал “Двірцевий“, – повідомив керівник ТзОВ “Львівське АТП 14631” Андрій Дума.

АТП-14631 довело свою позицію на двох спільних нарадах у Львівській ОДА.

“Вона збігається з позицією замовника перевезень та позицію мешканців Івано-Франкове, Новояворівська, Яворова та 72-х населених пунктів. Позиція полягає у тому, що пропозиція міста Львова перенести весь Яворівський напрямок, а це близько 90 автобусів, майже 500 відправлень на день, на АС “Західна”, яка була запланована як “ТИМЧАСОВА”, на час ремонту вулиці Городоцької, м’яко кажучи, теоретична, хибна та непрактична”, – каже Андрій Дума.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ