Яворівщину відвідав президент НОК України, олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт

Головна мета зустрічі – це обговорення перспектив розвитку олімпійського руху у Яворівському районі.
Розпочали робочий візит з ознайомленням спортивних комплексів Новояворівської громади, де спільно з головою міської ради Володимиром Мацелюхом та головою районної ради Миколою Романюком відвідали Льодову Арену, спортивний зал з настільного тенісу та ДЮСШ “Янтар”. Директори спортивних закладів познайомили гостей із діяльністю закладів та його вихованців, розповіли про цікаві проєкти , що вже реалізовані і ті, які у планах.
Всі комплекси активно розвивають молодих спортсменів. До прикладу на Льодовій Арені м. Новояворівськ щоденно проходять тренування, тут є змагальний осередок, як для хокеїстів, так і фігуристів. Він є потужною базою провадження фізкультурно-оздоровчої роботи для мешканців Яворівського та сусідніх районів. ДЮСШ “Янтар” активно готує молодих спортсменів, які представляють місто на обласних та Всеукраїнських змаганнях і показують гарні результати. Спільно подякували тренерам та керівництву громади за їх працю та великий вклад у розвиток спорту.
Крім того, почесний гість ознайомився зі спортивною інфраструктурою Яворівської громади. Спільно з головою громади та президентом НОК України оглянули стадіон імені Є.Смука, де відбулося урочисте підняття Олімпійського прапора та нагородження юних чемпіонів Яворівської громади.
Звичайно, низький уклін та велика шана нашим Збройним Силам України, за можливість нашим дітям займатись спортом. Дякуємо за те, що ми можемо працювати та покращувати умови для них. Дякую громадам, які попри важкий час війни продовжують розвивати спорт на місцях. Єднаймося та працюємо далі. Разом переможемо на всіх фронтах.
Слава Україні!
Героям Слава!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ