Яворівська громада проведе в останню путь Героя Хацька Євгеній

Євгеній Володимирович народився 21 червня 1982 року в столиці Україні – Києві. Там отримав і середню освіту і здобув кваліфікацію лебідника-моториста, слюсаря-судноремонтника. Дуже любив кораблі, втрачав лік годинам, займаючись дослідженням та ремонтом суден.
З початком російського вторгнення пішов добровольцем у військо: вважав своїм священним обов’язком захищати терени Батьківщини, був мужнім, відважним і відповідальним чоловіком.
Молодший сержант Хацько Євгеній Володимирович за час своєї служби числився у кількох військових частинах, набуваючи бойового досвіду і потрібних у бою навичок. Але остаточно закріпився на Яворівщині, у селі Віжомля, де зустрів свою майбутню дружину, з якою згодом одружився.
Гордо захищав український суверенітет в складі 4 окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського. Попри проблеми зі здоров’ям, чоловік продовжував виконувати свою непросту місію. Але тіло не витримало сильний дух Євгенія Володимировича. 17 жовтня 2023 року захисник помер.
Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, сусідам та побратимам загиблого Героя! Нехай Господь прийме його душу в свої обійми і подарує вічний спокій!

Вічная пам‘ять!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ