Яворівська громада проведе в останню путь загиблого Героя Осіпчука Петра Петровича

Петро Петрович – уродженець Вінниччини, але більшу частину життя провів у нашій громаді. За освітою був будівельником, умів робити все, бо мав золоті руки. Але це не єдина справа життя Петра Петровича.
Його покликанням була військова справа. Ще у далекому 1983 році чоловік пішов на строкову службу і до 2009 року не знімав форму. З цього часу працював у Яворівській КЕЧі. Мирне, цивільне життя довелося поставити на паузу, коли у 2022 році росія зухвало і відкрито напала на Україну.
Залишивши дружину та двох доньок, майор Осіпчук Петро знову взяв до рук зброю аби захищати рідних та Батьківщину від ворога. У березні 2022 року приєднався до бригади територіальної оборони і мужньо боронив українські терени.
Внаслідок ракетного та артилерійського обстрілу Сіверську 5 травня 2022 року Осіпчук Петро Петрович загинув від отриманих травм.
Відданий, товариський, принциповий, надійний та відважний. Таким був Петро Петрович для близьких, таким він і залишиться в пам’яті та серцях. Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, колегам та побратимам.
Зустріч Героя відбудеться завтра, орієнтовно о 11:30. Кортеж буде їхати вулицею Маковея та зупиниться біля Небесної сотні, далі продовжить путь по вулиці Львівська та зупиниться біля КЕЧ, де довгий час працював Герой. Після чого процесія піде по вулиці Святоюрська до Церкви Почаївської Ікони Божої Матері, де о 12:00 відбудеться чин похорону.

Герої не вмирають! Вічна шана та пам’ять нашому Захиснику!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ