Яворівська громада в скорботі: на фронті загинув захисник Русин Микола Андрійович

Микола Андрійович народився 17 травня 1985 року в селі Середкевичі, де й провів більшу частину свого життя. Середню освіту здобував у рідному селі, а середню спеціальну у Рава-Руському профільному училищі.
У дитинстві маленький Микола в імені дядька скартавив одну букву, назвавши його «Льомом». З цього часу «Льом» стало його псевдо, а згодом і позивним.
У мирному житті Микола Андрійович працював закордоном, заробляючи гроші на безбідне життя своєї родини. Веселий, турботливий, компанійський та справедливий чоловік. Дуже любив тварин, а особливо собак.
Не менше чоловік захоплювався риболовлею, полюбляв під час відпустки сидіти поруч зі ставком, насолоджуватись тишею і спокоєм.
Повномасштабна війна змусила Миколу Андрійовича повернутися із закордону аби захищати Батьківщину від загарбників. Після навчання захисник приєднався до лав 36 окремої бригади морської піхоти. Брав участь у звільненні села Врожайне, що на Запоріжжі, де отримав контузію. Брав участь у бойових діях на Херсонському напрямку. Трагічно загинув 14 листопада 2023 року.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ