Яворівська громада в скорботі: на полі бою загинув захисник з Рішина – Михайло Гедз

Не встигла Яворівська громада провести в останню путь полеглого Героя Гаврилюка Сергія з Яворова, як нова сумна звістка надійшла з фронту. Під час виконання бойового завдання в районі села Новомихайлівка Донецької області загинув молодий Герой. 4 грудня перестало битися відважне серце Гедза Михайла Володимировича.
Народився Михайло у селі Рішин у добрій сімʼї з патріотичним вихованням та з любовʼю до Бога. Був дуже комунікабельним, товариським, чуйним та турботливим хлопцем.
Закінчив Смолинську середню школу. Михайло мав золоті руки і великі плани на майбутнє – будувати і творити в Україні.
З дитинства разом з дідом Федором доглядав за сімейною пасікою і дуже любив бджіл. Навіть у старшому віці Михайло часто приїздив додому з навчання і продовжував дбати про господарство і пасіку.
Створив сімʼю та багато працював задля забезпечення щасливого та комфортного життя своїй родині, часто допомагав мамі. Коли в Україні почалась повномасштабна війна, Михайло сказав без роздумів: «Ховатись не буду». Одягнув військову форму та вступив до лав 79 окремої десантно-штурмової бригади. Мужньо боровся за нашу Незалежність до останнього подиху.
Висловлюємо щирі співчуття дружині Оксані, родині, друзям, знайомим та побратимам Михайла. Його безсмертний подвиг назавжди закарбується в наших серцях та історії України.
Зустріч загиблого Героя відбудеться завтра на початку в села Рішин. Точний час та місце повідомимо згодом.
Вічна памʼять.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ