Оперативно-профілактичні заходи «Ялинка» на Яворівщині

З метою забезпечення охорони насаджень від незаконних рубок, безконтрольного перевезення та реалізації ялинок, у період підготовки до Нового року, притягнення до відповідальності винних осіб за самовільну заготівлю і реалізацію незаконно зрубаних новорічних ялинок, на території Яворівського району працівниками поліції розпочато операцію «Ялинка», яка буде тривати до 20 січня 2018 року.
Про це заявила старший інспектор Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, капітан поліції Іванна Курілець.
З її слів, відповідно до статті 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення, незаконна порубка дерев хвойних порід тягне за собою відповідальність у вигляді штрафу. Т
«Запам’ятайте: ялинка – не головне, можна придумати розмаїті вироби з гілок сосни, поєднавши їх з новорічними прикрасами: варто лише використовувати фантазію. Таким чином ми подбаємо про природу. Рубка дерев призводить до непоправних наслідків. Потрібно садити дерева, а не рубати. Цим ми очистимо повітря, дбатимемо про воду, землю, її красу», – переконана капітан поліції з Яворова Іванна Курілець.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ