Яворівська поліція затримала підозрюваних у вбивстві та розбої

Протягом серпня цього року в Яворівський ВП ГУ НП у Львівській області надійшла 941 заява та повідомлення від громадян. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 148 відомостей про кримінальні правопорушення.
Про це відомо з даних Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області.
Упродовж  серпня Яворівський відділом поліції зареєстровано:
1 вбивство: 31.08.2017 року в лісовому масиві с. Ставки виявлено тіло гр. Н., яку 2.08.2017 року задушив та закопав гр. Л. Особу, яка вчинила це кримінальне правопорушення, встановлено, повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
1 розбій: 4.08.2017 р. невідомі особи, перебуваючи у с. Страдчі, проникли в будинок гр. М., застосувавши фізичну силу заволоділи майном. На цей час триває досудове розслідування та проводяться заходи зі встановлення осіб, які вчинили злочин.
1 незаконне заволодіння транспортним засобом: 16.08.2017 року в с. Старичі невідома особа заволоділа автомобілем марки «Опель Омега». На цей час триває досудове розслідування та встановлюються всі обставини вчинення злочину.
А також у серпні ц. р. Яворівським відділом поліції зареєстровано 44 крадіжки, у 12 з них – встановлені особи, які вчинили ці злочини.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ