Яворівські поліцейські проводять уроки у сільських школах

У рамках всеукраїнського профілактичного заходу «Урок із поліцейським» інспектор ювенальної превенції Яворівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області відвідала школи сіл Добростани та Кам’янобрід.
Про це повідомила старший інспектор Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області, капітан поліції Іванна Курілець.
З її слів, інспектор поліції провела зі школярами бесіди, під час яких пояснила поняття цивільно-правової, кримінальної та адміністративної відповідальності.
«Розмова з дітьми поліціанта відбувалася так, аби учні зрозуміли важливість знань про правопорушення та заходи, що застосовують поліцейські для забезпечення виконання покладених на них повноважень. Школярі поговорили з інспектором поліції також про вплив соціальних мереж та про те, як слід поводити себе на дорозі під час маршруту до школи та повертаючись додому. Інформація, яку отримали школярі від інспектора, – одна із важливих частин їхнього путівника життям, тому, взявши до уваги настанови і поради, діти можуть знову сміливо крокувати до нових пізнавальних днів», – говорить старший інспектор Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області, капітан поліції Іванна Курілець.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ