Яворову стати «відкритим містом» допомагає програма Фонду «Східна Європа»

У місті Яворові, в міжнародному інформаційному центрі, що в міському Народному домі, відбулася презентація проекту «Розвиток самоорганізації населення в містах Яворівщини через впровадження інноваційних систем е-врядування», який втілює в життя Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини під егідою Фонду «Східна Європа», в рамках програми «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади» – за рахунок коштів, наданих Фондом Ч. С. Мотта (США).
В інформаційному семінарі щодо створення і функціонування веб-сервісів «Відкрите місто» та «Громадські ініціативи» для активних мешканців взяли участь керівник та менеджер Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини – відповідно Орест Микита, Ірина Куропась, аналітик ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», виконавчий директор ГО «Інформаційно-правовий центр «Наше право» Марія Дзюпин, активісти громадського руху на Яворівщині.
Керівних проекту Орест Микита охарактеризував проект «Розвиток самоорганізації населення в містах Яворівщини через впровадження інноваційних систем е-врядування», розповів про його мету та завдання.
Аналітик ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», виконавчий директор ГО «Інформаційно-правовий центр «Наше право», Маря Дзюпин розповіла представникам громади про інструменти місцевої демократії.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ