Юлік пішов з гурту DZIDZIO

У популярному гурті DZIDZIO знову кадрові зміни. Минуло року до проекту долучився Орест Галицький, а нині стало відомо про відхід зі складу колективу його клавішника Назара Гука (Юліка). Музикант розпочав сольну кар’єру.
Справжньою інтригою є запитання: хто замінить Юліка у відомому колективі? Подекують, кандидатури вже обрані, але не розголошуються. Відомо лишень, що псевдоніми нових учасників – Аґрус і Румбамбар.
“Я вдячний гурту DZIDZIO і всій команді MEISON Entertainment. Особлива подяка моєму другу –  Дзідзьові (Михайлові Хомі), за ті прекрасні моменти плідної співпраці, які у нас були за ці роки. Але, зараз я прийняв рішення почати сольний проект JULIK. Я хочу створювати якісну електронну музику, ремікси на українські та зарубіжні відомі хіти. Я вважаю, в Україні дефіцит такої музики, тому хочу долучитися до розвитку цього напрямку”, – наголошує Назар Гук (Юлік).
Музикант та актор розпочав власний діджейський проект під назвою JULIK. Наразі артист працює над треком відомого співака Владіслава Левицького, який загинув у трагічній ДТП. Назар обіцяє незабаром представити ремікс на його пісню “Шеф”.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ