Юрій Татомир з Новояворівська увійшов у «ТОП-50 особистостей країни, що бореться»

У Львові відбулась презентація всеукраїнського спецпроекту від журналу PIEMONT

У Львові відбулась презентація всеукраїнського спецпроекту про відомих особистостей, що допомагають Україні відстоювати власну незалежність. Одним із таких людей, які увійшли у топ-50 проекту є керуючий партнер АО «Панасенко, Татомир і Партнери», начальник Головного управління ДМС у Львівській області (2022-2023) Юрій Татомир.

Про це пише Четверта студія.

Юрист розповідає, що повномасштабне вторгнення змінило усіх українців.

«Однією з перших моїх суттєвих змін стало те, що я мав змогу очолити Головне управління міграційної служби у Львівській області, що в умовах воєнного стану потребувало максимальних зусиль та прийняття швидких рішень. Це був новий досвід, і я щасливий, що зумів підняти рейтинг Головного управління на рівень упізнаваності на теренах області, в нас вийшла дуже хороша співпраця з органами місцевого самоврядування. Крім того займався та продовжую займатися волонтерством; по-друге – загострене відчуття відповідальності; по-третє: почав цінувати речі, яким раніше не надавав значення; по-четверте: до мене прийшло усвідомлення того наскільки я пишаюся бути українцем та громадянином України.

Усі ми, українці, стали єдиним механізмом, спрямованим, насамперед, для досягнення спільної мети – Перемоги!», – каже він.

Юрій Татомир наголошу, що зараз фокус роботи спрямовано на адвокатську діяльність.

«Вірю у Перемогу України, вірю у світле майбутнє нашої Батьківщини, у позитивні та якісні зміни в державі на благо народу.

Вважаю, що насправді високу ціну за незалежність віддають наші воїни, які її виборють щодня, і завдяки їм маємо можливість жити повноцінно. Наш народ, теж змушений платити через повномасштабне вторгнення терориста – російської федерації – втраченим своїм життям, життям близьких та зруйнованим домівками і побутом.

Перемога країни – це жовто-блакитний стяг, що замайорить в кожному куточку нашої України, в тому числі і у Донецьку, Луганську та Криму!

«Україна майбутнього – це однозначно наші діти, які точно будуть кращими та іншими, а ніж ми, в тому числі і через те, що їм доводиться жити в умовах жорстокої війни та ставати дорослими і мужніми завчасно.

Як на мене, не важливо, де ми народилися: у Львові чи Донецьку. Не важливо й скільки нам років, який у нас статус та матеріальне становище», – переконаний Юрій Татомир.

Довідково:

У Edem Resort Medical&Spa відбулась презентація всеукраїнського спецпроекту від журналу PIEMONT «ТОП-50 ОСОБИСТОСТЕЙ країни, що бореться»

У кожного своя історія воєнного часу.

Ми всі пишемо історію нового часу і самі є частнию світової історії.

Цей проект про тих, хто відважно воює, лікує, попри ракетні обстріли працює, забезпечує міцний тил і непереможний фронт.

У проекті розповіли історії лише 50 особистостей, які надихають.

Але таких історій, як і нас, незламних українців – мільйони!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ