З 1 квітня на Яворівщині розпочинається місячник добровільної здачі зброї

З 1 квітня 2018 року на території Яворівського району розпочинається місячник добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, спецзасобів та вибухових матеріалів. Про це повідомляє Яворівський відділ поліції ГУНП у Львівській області.
Незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законом передбачено кримінальну відповідальність.
З метою виведення зазначених предметів і матеріалів з незаконного обігу на протязі квітня місяця 2018 року проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів.
“Громадяни, які добровільно звернуться до Яворівського відділу поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.
Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому він має можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.
Незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які трапляються з громадянами та з їх неповнолітніми дітьми”, – йдеться у повідомленні.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ