З 1 липня стартує набір до прикордонних підрозділів на Львівщині

З 1 липня в рамках проекту «Нове обличчя» розпочинається черговий набір персоналу на військову службу до прикордонних підрозділів. Про це повідомила прес-служба ДПСУ.

«Поточний набір здійснюватимуть до таких прикордонних підрозділів: окремий контрольно-пропускний пункт «Київ»; «Харків»; «Дніпро» (міста Дніпро, Полтава та Кривий Ріг); «Одеса-Аеропорт»; «Краковець» (Львівська область); «Шегині» (Львівська область); «Римачі» (Волинська область)», – йдеться в повідомленні.

На службу запрошують чоловіків та жінок, зареєструватися та подати анкету можна буде з 1 по 26 липня, після відкриття реєстрації, за посиланням.

Конкурсний відбір проводять і серед нинішніх військовослужбовців Державної прикордонної служби України, і серед цивільної молоді.

Нагадаємо, що проект «Нове обличчя кордону» реалізується в Державній прикордонній службі України за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції (МОМ), експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ