За вбивство чоловіка в Яворові мешканку Житомирщини засудили на 7 років

39-річну мешканку Житомирщини засудили на 7 років і 1 місяць позбавлення волі за вбивство людини. Відповідний вирок виніс Сихівський районний суд м. Львова.
«Зустрівши знайомого у м. Яворові та після спільного вживання алкоголю, між жінкою та чоловіком виник конфлікт під час якого раніше судима житомирянка завдала потерпілому ножовий удар у живіт. Поранення виявилось несумісним з життям. Чоловік помер на місці події», ‒ розповіла прес-служба прокуратури Львівської області обставини вбивства, що трапилось у травні 2017 року.
Розслідування велось за ч.1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Городоцька місцева прокуратура здійснювала процесуальне керівництво та державне обвинувачення у кримінальному провадженні. Сихівський районний суд м. Львова виніс вирок – 7 років і 1 місяць позбавлення волі.
Засуджена наразі перебуває у «Львівській державній установі виконання покарань №19» до набрання вироком суду законної сили. Додамо, що жителька Житомирської області напередодні вбивства вийшла із місця позбавлення волі, де відбувала покарання за розбій, за «законом Савченко».

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ