Запевнили, що тепло у домівках Новояворівська буде упродовж тижня

Власник компанії ПП «Гарант Енерго М» запевнив, що тепло у домівках Новояворівська буде упродовж поточного тижня.

Керівник компанії ПП «Гарант Енерго М» Володимир Купчак прокоментував ситуацію, яка склалась із відновленням тепло – та гарячого водопостачання. Про це повідомляє Розділля ТБ.

“Є два питання. Перше – це технічна готовність, яку ми можемо забезпечити за наявності людей. Але, наразі, працівники є на підприємстві «Енергії». Зараз є ініціативні групи, з якими ми ведемо перемовини про працевлаштування. Запевняю, що умови роботи працівників будуть не гірші, але навіть кращі. На період пуску опалювального сезону ми їм запропонуємо в півтора рази більшу зарплату, ніж вона була до того. І в подальшому всі соціальні виплати ми будемо покращити. У нас є домовленості щодо набрання працівників з інших областей, але вважаємо, що буде краще, якщо будуть задіяні місцеві працівники. Тому, якщо місцеві працівники не вийдуть на роботу, ми укомплектуємо підприємство працівниками з інших районів. Так чи інакше, ми запустимо теплоцентраль.
Зауважу, коли власник «Енергії» виграє суд ми, упродовж трьох днів, покидаємо цей об’єкт і працівники, що працювали у нас переходять на своє попереднє місце роботи. У цій ситуації ні працівники, ні мешканці міста не повинні постраждати. Запевняю, ми приймемо всіх людей і зарплату вони будуть мати більшу ніж до цього часу.
Зараз ми формуємо першочергово бригади на запуск. По різних районах тепло почне надходити поступово. Упродовж тижня тепло має надійти повністю”, – запевнив керівник компанії ПП «Гарант Енерго М» Володимир Купчак.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ