Запрошуються підлітки у табір «Тиждень без планшета»

Табір «Тиждень без планшета» проводитиметься з 1 по 6 липня на базі навчально-тренувального комплексу «Верещиця» Львівського державного університету внутрішніх справ.
Про це повідомляють організатори.
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
Табір організовується другий рік поспіль ГО «Центр просвітництва та розвитку людини» у партнерстві з Львівським державним університетом внутрішніх справ за підтримки Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА та Громадської організації «Львівська Освітня Фундація».
Мета – створити середовище неформальної освіти, живого спілкування та позитивних емоцій.
До участі у таборі запрошуються діти віком від 14 до 16 років із районів Львівської області, зокрема Пустомитівського, Бродівського, Буського, Городоцького, Золочівського, Жидачівського, Жовківського, Кам’янка- Бузького, Миколаївського, Перемишлянського, Радехівського, Яворівського. Пріоритет надається дітям з сільської місцевості, дітям учасників АТО, дітям з тимчасово окупованих територій.
Програма заходу :
– програма тренінгів особистісного зростання «Гайда вгору – до кращого себе» від психологів з УКУ;
– майстер-класи з основ спортивного туризму від ГОРСУ (гірська оперативно-рятувальна служба);
– заняття та майстер-класи від викладачів ЛьвДУВС;
– зустріч з інспекторами управління патрульної поліції;
– англомовний клуб з носіями мови – волонтерами Корпусу миру, а також море розваг, квестів, творчих та спортивних заходів і, найголовніше – надзвичайна дружня атмосфера гармонії з гаджетами та неймовірною природою.
Кількість місць – обмежена.
Усі охочі можуть надсилати заявки на участь у таборі на електронну скриньку helenosbort@gmail.com до 27 червня, написавши короткого мотиваційного листа, на підставі якого буде здійснюватися набір учасників.
Контактна особа – Бортнічук Олена (телефон +38 097 775 75 02).
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ