Засідання комісії з питань захисту прав дітей в Яворівській РДА

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.
Завданнями щодо розвитку сімейних форм виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що зазначені у Соціальних ініціативах Президента України, керувалися члени районної комісії з питань захисту прав дитини на черговому засіданні.
На засіданні комісії, яке відбулось 16 лютого, під керівництвом голови райдержадміністрації Ореста Хляна, за участі начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Олени Рис, директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталії Вдовенко, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників правоохоронних органів були розглянуті питання щодо права дітей, які обділені батьківською любов’ю та піклуванням жити в родині, отримувати любов та піклування зі сторони дорослих та мати сприятливі умови життя та розвитку своїх здібностей та талантів.
На розгляд комісії виносились ряд питань:
– про встановлення порядку побачень з малолітньою дитиною,
– про визначення місця проживання малолітньої дитини,
– визначення доцільності позбавлення батьківських прав,
– подання про надання дозволу на звернення стягнення на майно боржника, де зареєстровані неповнолітні діти.
Розглянувши всі матеріали справ, заслухавши сторони по справах та учасників засідання, комісія, шляхом голосування, прийняла рішення по справах.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ