Завершальний день ArtLito у Новояворівську

Учора, 23 серпня 2017 року, завершився другий день ArtLito у Новояворівську.
Насичена програма, велика кількість учасників, позитивна атмосфера панували у кількох приміщеннях ПК «Кристал», де паралельно відбувались творчі заходи.
У музеї говорили про мистецтво англійською мовою, проходив тренінг з особистісного розвитку і після обіду – гра «Грошовий потік. У фойє відбувався майстер-клас із розпису на склі, пізніше – круглий стіл із теми стратегічного розвитку громади за участі товариства «Гостинець» та мешканців міста. У бібліотеці для дорослих молодь освоювала принципи розвитку громади через практику гри «Світ громад». У дитячій бібліотеці діти з батьками виготовляли солодощі власними руками, також долучились до флешмобу з нагоди вшанування Дня Українського Прапора.
Фестиваль ArtLito проведено ГО «Гостинець» в рамках проекту з картування громади Новояворівська «Містки громадської активності» за фінансової підтримки Євросоюзу у партнерстві з Новояворівською міською радою, ГС «Агенція місцевого економічного розвитку» та новояворівськими бібліотеками-філіями для дорослих та дітей.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ