Завершили ремонт прикордонної дороги Яворів-Грушів

На Львівщині завершили ремонт прикордонної дороги Яворів – Грушів, яка веде до одного з найбільших пунктів пропуску на західному кордоні з Польщею “Будомєж-Грушів”. Менш ніж за рік дорожники відремонтували 19,5 кілометрів траси.

Про це інформує 4studio.

Про це розповів речник Служби автомобільних доріг Львівщини Іван Бондар, пише “Четверта студія” з посиланням на Суспільне.

Дорогу відремонтували у межах програми “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні”. Договір між Україною і Польщею про надання кредиту підписали у 2015 році. Втім, ремонтні роботи на дорозі Яворів-Грушів стартували через 5 років.

“За рік дорожники відремонтували понад 19 км дороги у нижньому та верхньому шарах. Також облаштували освітлення, тротуари, автобусні зупинки, підвищені пішохідні переходи в межах населених пунктів, через які проходить дорога, та встановили засоби заспокоєння руху на в’їзді до них. Окрім того, відремонтували 3 мости на цьому шляху”, — каже Іван Бондар.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ