Завтра відбудеться прощання з військовослужбовцем 24-ої ОМБр, тренером Invictus Games Дмитром Сидоруком

У четвер, 21 квітня, у Львові відбудеться чин прощання та похорону військовослужбовця 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, відомого спортивного тренера національної збірної Invictus Games: Team Ukraine срібного призера міжнародних змагань для ветеранів «Ігри Нескорених» Дмитром Сидоруком.

З 2014 року Дмитро захищав Україну, поблизу Луганського аеропорту отримав важке поранення та переніс понад десяткок складних операцій.
У 2017 році Дмитро Сидорук здобув срібну медаль для України у змаганнях зі стрільби з лука під час міжнародних змагань «Ігри Нескорених» у Канаді. Надалі Дмитро став координатором Invictus Games у Львівській області, тренером національної збірної України, виховував молодь, допомагав побратимам ветеранам проходити реабілітацію у спортивному середовищі.
Після повномасштабного вторгнення російської армії 24 лютого, Дмитро зі зброєю в руках одним з перших вирушив на захист української землі. 6 квітня, захищаючи Україну, Дмитро Сидорук загинув. Він не встиг поїхати на цьогорічні «Ігри Нескорених» до Нідерландів, хоча планував бути там разом з командою. Відтак свою перемогу в змаганнях, здобуті у ці дні золоті та срібні медалі львівські спортсмени присвячують Дмитру Сидоруку.
Прощання з новітнім Героєм відбуватиметься у львівському Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Поховають Героя на Личаківському цвинтарі.
#Герої_не_вмирають

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ