Заходах з нагоди Дня фізичної культури у 184-ому Навчальному центрі

Військовослужбовці 184-го Навчального центру прийняли участь у спортивно-масових заходах з нагоди Дня фізичної культури.
У неділю на базі військового містечка «Центральне», відбулись спортивно-масові заходи з нагоди дня фізичної культури. Зазвичай, у цей день у багатьох населених пунктах України та зокрема у військових частинах, проходять спартакіади, змагання, марафони, та інші спортивно-масові заходи, переможцям яких вручають грамоти і цінні подарунки. А тому, усі постійно тренуються і покращують свої результати для того, аби вибороти першість і прославити своє місто чи військову частину серед інших.
На цих змаганнях приймали участь 12 команд з різних куточків світу, зокрема з Молдови, Америки, Британії, України та інших. Також, зі Старичів, що на Львівщині приїхала команда яка складалась з військовослужбовців строкової служби які несуть службу у 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Випробування були нелегкими: футбол, волейбол, перетягування канату та перекидання колеса. Приємно зазначити, що команда 184-го Навчального центру зайняла не просто призові місця, а 1 місце з футболу, канату та колеса та 2 місце з волейболу.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ