Зміни до порядку призначення субсидій щодо площі квартири!

Управління соціального захисту населення Яворівськоі РДА звертається до мешканців Яворівщини, яким з 1 травня 2018 року відмовили в наданні субсидії через те, що загальна площа їхніх квартир перевищувала 120 м.кв., а будинків – 200 м.кв.

“Днями були внесені зміни до порядку призначення субсидій і ті, кому була надана відмова зі згаданих причин, можуть знову претендувати на державну підтримку.
Отже, якщо опалювальна, а не загальна, площа вашої квартири не перевищує 120 м.кв., а опалювальна площа будинку – 200 м.кв., зверніться, будь ласка, до управління соціального захисту населення з новою заявою про призначення субсидії та декларацією про доходи”, – йдеться у повідомленні.

Інформація про опалювальну площу домогосподарств міста є в субсидійній програмі, тому приносити будь-які довідки не потрібно.
Уточнення необхідні будуть лише у випадку, якщо вказана у базі опалювальна площа у понад 120м.кв./200 м.кв. не відповідатиме реальній. Тоді Вам слід буде звернутись до надавача послуг з газопостачання і відкорегувати показники.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ