Зустріч з учасниками АТО в Яворові

19 травня 2017 року у Народному домі міста Яворів відбулась зустріч з учасниками АТО, членами родин загиблих учасників АТО та родинами учасників АТО, які перебувають у зоні АТО.
На зустрічі надали необхідну інформацію учасникам АТО щодо медичних документів, оздоровлення, щодо легалізації заробітної плати та інше.
Розпочалась зустріч хвилиною мовчання за загиблими у війні. Далі йшла мова про роботу з учасниками АТО за 2016-2017 роки: питанням Забезпечення соціальних гарантій учасників АТО у 2016 році, оздоровленні та професійна адаптація учасників АТО у 2017 році, дозвілля дітей учасників АТО та інше.
Учасники бойових дій АТО цікавило: кількість земельної ділянки, яка може бути виділена учаснику АТО; скільки часу потрібно для виділення та оформлення документації на земельну ділянку; безкоштовне оформлення документів на землю учасникам АТО; щодо проведення води, газу, світла до нового кварталу міста Яворова; про відмову у наданні земельних ділянок мешканцям на території деяких сільських рад; медикаментозне забезпечення ліками учасників АТО; перевезення пільгової категорії населення.
Зустріч завершилась гімном України.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ