Звіт відділу освіти Яворівської РДА

В четвер, 23 лютого, прозвітував про стан освітньої діяльності у 2016 році начальник відділу освіти Яворівської РДА Михайло Дорош.
На звіті були присутні освітяни Яворівського району, керівництво РДА, районної ради, начальники управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації.
Про стан освітньої діяльності у 2016-2017 навчальному році.
Освіта має неоціненний вплив на розвиток особистості кожної людини, і відповідно до входження в інформаційну епоху, цей вплив посилюється. Життя не стоїть на місці. Змінюються пріоритети часу, але освіта була і надалі залишається основою для розвитку особистості, суспільства та держави.
Створення високоефективної системи якісної освіти – це об’єктивна вимога часу. Провідна мета освіти: плекання національної еліти, людей із державним рівнем мислення, високоінтелектуальних, високодуховних, життєво компетентних, відповідальних за власну долю й долю України.
Освітня стратегія району спрямована на забезпечення умов функціонування і розвитку системи освіти, впровадження в життя освітніх реформ держави.
Минулий навчальний рік характеризувався напруженою роботою освітян району, яка була націлена на створення умов рівного доступу до здобуття якісної освіти в навчальних закладах району, проведення зовнішнього незалежного оцінювання, створення умов рівного доступу до здобуття якісної освіти, оптимізацію мережі загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ