Питання опалення м. Новояворівська розглядалось на нараді у обласній державній адміністрації

Одним з питаннь, яке піднімав новий очільник області під час щотижневої наради керівників департаментів та структурних підрозділів обласної державної адміністації було проблема м. Новояворівська з підготовкою до опалювального сезону.

Під час підготовки до опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі, проведуть повну інвентаризацію наявного теплового обладнання для забезпечення належного функціонування теплогенеруючих потужностей в осінньо- зимовий період.
Про це сьогодні, 30 липня, під час апаратної наради повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації Назарій Романчук.

В межах підготовки також перевірять справність котельного господарства, теплових мереж та забезпечать належне функціонування аварійно – ремонтних бригад.

«Окрім того, треба здійснити погашення заборгованості із заробітної плати, сплатити борги за спожитий природний газ перед НАК «Нафтогаз України» та ДП «Енергоринок», а також створити абонентську базу та виставити абонентам рахунки за надані послуги», – зазначив Назарій Романчук.

Разом із тим, голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський висловив пропозицію напрацювання альтернативного плану дій, у випадку, якщо теплоелектростанції не запрацюють вчасно.
«Хочеться вірити, що все працюватиме у штатному режимі, але варто мати запасний план. Варто передбачити, як діяти, якщо ТЕЦ не запрацюють», – наголосив очільник області.

Робоча група, яка буде напрацьовувати варіанти, також має взяти до уваги можливість залучити до процесу альтернативну управляючу компанію.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ