Щомісячно постачала близько 20 кілограмів наркотиків та психотропів

Щомісячно постачала близько 20 кілограмів наркотиків та психотропів: на Львівщині судитимуть наркозбувачку
Обвинуваченій, яка працювала «кур’єром» та «складменом» на одну з Інтернет-крамниць, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Зловмисницю викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинами поліції Львівщини спільно з слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.
Як встановили правоохоронці, 31-річна мешканка Київської області працювала «кур’єром» та «складменом» на одну з Інтернет-крамниць, та займалась перевезенням, постачанням та збутом психотропів в особливо великих розмірах шляхом здійснення «мастеркладів» у різних містах України.
Під час затримання жінка мала з собою: два поліетиленові пакети з речовиною, схожою на психотропний засіб «Амфетамін» загальною масою близько 10 кілограмів, 1350 таблеток, ззовні схожих на психотропну речовину «МДМА», електронні ваги та інші речові докази її причетності до протиправної діяльності. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Вартість вилучених психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 5 мільйонів гривень.
Також встановлено, що зловмисниця щомісячно постачала у різні куточки держави близько 20 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин, орендуючи для цього квартири у різних містах України.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.
За скоєне обвинуваченій, яка перебуває під вартою, загрожує покарання – позбавленням волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ