На щиті повертається український захисник, мешканець Новояворівська Юрій Кошелєв

На Луганщині поблизу Кремінної загинув солдат з Херсонщини, який через війну покинув рідну домівку та знайшов прихисток у Новояворівську Юрій Кошелєв. Проте кривава війна забрала його життя 26 червня 2023 року. Йому було 33.
«Вірний і відданий Українському народу. Він гордість нашої родини», – слова дружини Світлани про Юрія. – Відповідальний, завжди в хорошому настрої, був надійною опорою та підтримкою для сім’ї, друзів та побратимів».
Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого захисника.
Вічна пам’ять і шана Герою!
▪️ Зустріч Героя відбудеться 3 липня о 11:00 год біля храму Ікони Божої Матері «Всецариці» ПЦУ м.Новояворівськ (біля Новояворівського училища).
▪️ Прощання та чин похорону відбудеться в понеділок, 3 липня, о 15:00 Ікони Божої Матері «Всецариці» ПЦУ м.Новояворівськ. Поховають бійця на цвинтарі м.Новояворівськ.
Кошелєв Юрій Миколайович народився 23 квітня 1990 року у Архангельській області.
Закінчив школу на Херсонщині. Професійну освіту здобув у Таврійському державному агротехнологічному університеті – інженер-енергетик.
Після здобуття освіти і до початку повномасштабного вторгнення працював на АТ «Херсонобленерго».
Війна змусила Юрія та його сім’ю покинути рідний дім та, в вересні 2022 року, переїхати до Новояворівська. Юрій влаштувався на ПрАТ «Львівобленерго», де працював до квітня 2023 року.
У квітні 2023 року пішов захищати українську землю від російських окупантів у складі 81 окремої аеромобільної бригади.
Вдома на чоловіка чекали мати Тетяна Федорівна та батько Микола Олександрович, дружина Світлана та доньки – Олександра і Марія, сестра Ольга з племінниками Анастасією та Денисом. Але російські окупанти позбавили Юрія життя, який мужньо і до останнього подиху стояв на захисті рідної землі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ