34 проекти місцевого розвитку – у зоні ризику

У п’ятницю, 14 вересня 2018 року, Конкурсна рада з реалізації обласного конкурсу проектів місцевого розвитку прийняла ряд управлінських рішень. Зокрема, було розглянуто питання щодо 44 проектів, які опинилися в зоні ризику через затягування з підготовкою необхідних документів. 10 з них рішенням КР виключили з числа переможців, а вивільнені кошти в сумі 1,5 млн грн розподілили на інші проекти в межах двох пріоритетів: вуличне освітлення та екологічні ініціативи (всього 12 об’єктів).

З переліком вилучених 10 об’єктів можна ознайомитися тут
З переліком 12, які введені як переможці, можна ознайомитися тут

«Щодо інших 34 проектів, КР прийняла рішення зобов’язати замовників до 17.00 28 вересня надати секретаріату КР скан-копії підтверджуючих документів (номер угоди та назву підрядної організації) та розпочати нарешті реалізацію зазначених об’єктів. Це свого роду другий шанс. У випадку не надання замовниками необхідних документів секретаріат КР автоматично вилучить їх з переліку переможців та передасть на розгляд співголів КР для прийняття остаточного рішення», – пояснив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та ЗЕЗ Іван Собко.

З переліком 34 проектів можна ознайомитися тут
Також сьогодні Конкурсна рада прийняла рішення на наступному засіданні розглянути питання щодо внесення змін до Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку на 2017-2020 рр. Відповідні пропозиції від громадськості, депутатів облради та інших суб’єктів можна скеровувати на ел. адресу: microproekt@gmail.com

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ