Асоціація футзалу запрошує у Школу молодого арбітра

У середу, 17 січня 2018 року, об 11:00 год., у приміщенні Асоціації футзалу Львівщини (м. Львів, вул. Міцькевича) відбудеться перше заняття Школи молодого футзального арбітра АФЛ.
Ініціатором створення і функціонування школи виступив член Комітету арбітражу Асоціації футзалу України, куратор системи арбітражу Асоціації футзалу Львівщини Роман Проць, – передає прес-служба асоціації.
За словами Романа Проця, очолювана ланка в структурі АФЛ потребує системного підходу спочатку до пошуку перспективних і талановитих молодих арбітрів, а пізніше до розвитку і вдосконалення їх професіональних здібностей.
«Маємо надію, що молоде покоління проявить бажання до оволодіння усіма аспектами арбітражу футзалу, а ми зі своєї сторони забезпечимо організаційно-методичну роботу на відповідному до сучасних вимог рівні», – зазначив він.
До слухачів Школи молодого футзального арбітра поки немає жодних вікових обмежень. На навчання запрошуються як юнаки так і дівчата. Про персональний склад першого набору, графік навчання та етапи підготовки буде повідомлено після першого заняття.
Додаткова інформація за телефоном: 067 76 44 078 (Роман Омелянович).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ