Набув чинності закон щодо зменшення дефіциту металобрухту

В Україні набув чинності закон “Про внесення змін до розділу II “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку”, передає УНН.

Документ передбачає подовження дії мита на вивіз металобрухту за кордон до 58 євро за тонну ще на три роки для ліквідації дефіциту метала всередині країни.

Закон Про внесення змін до розділу II “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку” опублікували в офіційному парламентському виданні “Голос України”.

Президент України підписав закон про внесення змін до закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку”.

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів, який передбачає дію вивізного мита на металобрухт. За відповідне рішення проголосувало 234 народних депутатів.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ