Бойовики влаштували масштабні обстріли на Донбасі: поранено українських військових

8 травня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів чотири військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення.

Як зазначається, ворог обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойовики преважно проявляли активність в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”.

Так, біля Широкиного противник вів вогонь по наших позиціях з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та застосовував БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17.

Окупанти також обстріляли околиці Кам’янки з 82 мм мінометів, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Поруч з населеним пунктом Мар’їнка противник використовував для обстрілів ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю, а біля Авдіївки задіював великокаліберні кулемети.

Ввечері бойовики здійснили обстріл позицій українських захисників неподалік населеного пункту Піски з автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” біля Оріхового та Кримського ворог відкривав вогонь із заборонених Мінськими угодами мінометів, а також станкових протитанкових гранатометів. Загалом окупанти на цьому напрямку випустили 27 мін 120-го калібру.

Внаслідок ворожих обстрілів чотири військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ