Будівельні фірми Львівщини запрошують на виставку в ОАЕ

Вітчизняні будівельні компанії запрошують взяти участь в 16-ій редакції Міжнародної виставки нерухомості «International Property Show and Dubai Property Festival». Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«IPS/DFF» – це найбільший захід у галузі ринку нерухомості в країнах Близького Сходу. Окрім цього, це єдина платформа для продажу та купівлі місцевих об’єктів.

У 2018 році у виставці взяла участь 131 компанія з 30 країн світу, а загальна кількість відвідувачів виставки сягнула майже 20 000 людей..

Місто Дубай прийматиме всесвітньо відому виставку ЕКСПО 2020. У зв’язку з цим на Близькому Сході ринок нерухомості розвивається великими масштабами, що і спричинило підвищену зацікавленість місцевих бізнесменів до України. Тому, участь у «International Property Show and Dubai Property Festival» – це шанс для вітчизняних компаній встановити контакти з потенційними інвесторами.

Міжнародна виставка нерухомості відбуватиметься з 26 по 28 березня 2019 року у Дубайському всесвітньому торговельному центрі.

За додатковою інформацією просимо звертатися в Посольство України в Об’єднаних Арабських Еміратах, яке готове надати усе необхідне сприяння та допомогу для учасників компанії. Тож не втратьте шанс ближче познайомитися з ринком Близького Сходу та залучити інвестиції у власні проекти.

Контактна інформація Посольства України в Об’єднаних Арабських Еміратах:
P.O.Box: 35572 – Abu Dhabi – U.A.F.
Телефон:+9712-632-75-86;
Факс:+9712-632-75-06
Ел. пошта:emb_ae@mfa.gov.ua
Веб-сайт: https://uae.mfa.gov.ua

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ