Через сніг обмежили рух вантажівок

На території Львівщини у зв’язку з погодними умовами обмежений рух великогабаритного транспорту з 17:00 год. 3 грудня 2017 року. Про це повідомила Патрульна поліція Львова.
Служба автомобільних доріг у Львівській області наголошує: “Під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.
При погіршенні погодних умов Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає
водіїв та перевізників при можливості утриматись від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокуючи проїжджу частину, або ж зупинки таких вантажівок на узбіччях, що у свою чергу, призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнює роботу дорожникам.
При нагальній потребі водіям великовантажних транспортних засобів мати в наявності протиожеледні засоби (ланцюги), противідкатні упори та лопати”.
У зимовий період на дорогах Львівської області діє 51 пункт відстою для великовантажного транспорту.
За повідомленням Служби автомобільних доріг у Львівській області, обмеження руху великовагових транспортних засобів на дорогах державного значення Львівської області скасували о 23:00 3 грудня. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Служба автомобільних доріг у Львівській області наголошує – під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ