Форум видавців у Львові 2018

Форум видавців у Львові 2018 відбудеться 19-23 вересня. Упродовж 5 днів можна буде відвідати близько тисячі культурних та освітніх заходів, поспілкуватися з авторами і придбати книжки, події відбуватимуться у Палаці Мистецтв та ще 50 локаціях міста.

Форум видавців | Book Forum – це найбільший книжковий, літературний, культурний фестиваль України і Центрально-Східної Європи. Фокусна тема фестивалю 2018 року – Ринок свободи.

У межах головної теми на фестивалі будуть говорити про те, як кожен з нас “торгує” своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб’єкту, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями свободи, які активно використовуються у пропаганді.

В межах Форуму видавців відбудеться церемонія нагородження видавців 25 найкращих книжок “BFL Best Book Award”, Міжнародний літературний фестиваль, який відвідають автори з 25 країн, Міжнародний бібліофорум, благодійна акція для людей похилого віку “Третій вік: задоволення від читання” та книжковий ярмарок. Загалом очікують участь у Форумі 250 видавництв з усіх бластей України.

Оскільки програма фестивалю дуже велика – ми відібрали ті події, які на наш погляд, важливі та варті уваги. Ознайомитися з детальною програмою фестивалю можна на сайті “Форуму видавців 2018”.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ