Чорна п’ятниця (Black Friday)

На цей День деякі люди чекають цілий рік, цілком можна сказати, що Чорна п’ятниця для них – день довгоочікуваний. У цей День безліч торгуючих організацій влаштовують імпровізовані розпродажі, роблячи вельми відчутні знижки на свої товари. Першим покупцям вдається робити серйозні покупки зі знижками до 80%. Оборот торгівлі в цей День досягає рекордних показників.

Як не дивно, в цей же день проводиться і набирає обертів «День без покупок». Автором ідеї античорної п’ятниці виступив рекламіст Тед Дейв. Своїм основним аргументом він наводить таку думку, що “реклама обманює, коли обіцяє, що ми станемо щасливішими, якщо придбаємо більше речей”. Важко з цим не погодитися, однак покупці і самі в змозі відокремлювати «праведне» від «грішного», їх напевно більш цікавлять можливості, які відкриває для них цей День.

Можливість оновити свій гардероб, можливість придбати те, що в будь-який інший день придбати для себе досить накладно, та й навіщо упускати такий шанс? Багато хто з нас звик економити і для цього є всі передумови і підстави. Не так вже й легко для деяких дістається достатній заробіток, щоб не замислюватися про економію.

Бажаємо усім приємних покупок!

У 2018 році Чорна п’ятниця (Black Friday) припадає на 23 листопада.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ