Для виготовлення закордонного паспорта, мешканцям Львівщини вже не треба стояти у чергах

Усе змінила електронна черга, яку віднедавна запровадили у всіх відділах міграційної служби Львівщини.
Тепер можна особисто обрати день і годину візиту, аби подати документи на паспорт.
«В мене є закордонний паспорт. А я хочу ще дитині зробити. Їй майже 3 рочки. Я не знала, що тут можна реєструватися через термінал або інтернет. Я зареєструвалась приблизно тиждень тому вдома – на сайті міграційної служби. Вибрала дату, мені прийшло підтвердження – sms-повідомлення на телефон. Реєстрацію маю на сьогодні», – розповіла відвідувачка відділу міграційної служби пані Наталя.
Інтернет-реєстрація відбувається на наступні 15 наступних днів. Якщо ж через термінал – на 30. Та іноді є місця і на поточний час, якщо хтось не приходить на зарезервовану годину. Якщо час вже призначено, приходити треба трохи раніше.
«Крок перший під час реєстрації – обираємо місто, в якому хочемо подати документи. Другий крок – обираємо найближчий до нас підрозділ, – наприклад, Галицький районний відділ і далі обираємо вільні дату та час. Прізвища вводити не потрібно. Це було на початку проекту. Зараз потрібно тільки останні чотири цифри вашого внутрішнього паспорта і номер телефону», – пояснив головний спеціаліст відділу роботи з Єдиним демографічним реєстром Ярослав Куценко.
Люди задоволені таким нововвведенням. Кажуть: це – зручно, швидко та якісно.
ІД-термінали є у всіх районних відділах Державної міграційної служби у Львівській області.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ