Дубневичу обрали запобіжний захід, застава – 100 мільйонів

Народному депутату від Львівщини Ярославу Дубневичу, якого підозрюють у розкраданні понад 93 млн грн, обрано запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 100 млн грн. Про це йдеться в ухвалі Вищого Антикорупційного суду від 2 листопада, оголошеній в ході засідання, пише «Українська правда».

«Клопотання генпрокурора Руслана Рябошапки про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відмовити та застосувати запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 100 млн грн», – йдеться у повідомленні.

Внесення застави можливе на спецрахунок протягом дії ухвали суду – 5 днів.

Під час судових дебатів прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Віталій Пономаренко заявив, що не виключає, що Ярославу Дубневичу можуть вручити ще одну підозру.

Нагадаємо, 31 жовтня на засіданні Верховної Ради проголосували за зняття депутатської недоторканності з нардепа Ярослава Дубневича, а також надали дозвіл на притягнення його до кримінальної відповідальності. Цього ж дня Дубневичу повідомили про підозру в будівлі Верховної Ради.
Як повідомляли, 30 жовтня регламентний комітет Верховної Ради одностайно рекомендував розглянути на засіданні парламенту рішення про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа від Львівщини Ярослава Дубневича.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ