Із березня на Львівщині стартує “Велике будівництво”

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко провів робочу нараду з головами райдержадміністрацій, міськими головами міст обласного значення та замовниками будівництва щодо стану реалізації урядової програми “Велике будівництво”. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

У країні мають ввести в експлуатацію 100 садків, 100 шкіл та 100 спортивних обєктів, а стартувати програма має 1 березня.

Заступник голови облдержадміністрації заслухав інформацію щодо реального стану виконання будівельних робіт по кожному об’єкту, потенційні загрози у їх реалізації, а також сформовано чіткий алгоритм дій замовників та дедлайни здачі в експлуатацію шкіл та садочків.

“Усі школи і дошкільні установи повинні відповідати вимогам доступності, безпеки та термомодернізації. Окрім того, до кожного об’єкту має бути побудована чи відремонтована під’їзна дорога. Усі заклади ми повинні укомплектувати сучасним обладнанням”, – наголосив Іван Собко.

Слід зауважити, що з цією метою акумульовано кошти державного фонду регіонального розвитку, субвенції на соціально-економічний розвиток, програми “Спроможна школа для кращих результатів”, обласного та місцевих бюджетів.

У рамках урядової програми “Велике будівництво” на Львівщині у 2020 році заплановано завершити та ввести в експлуатацію 6 шкіл, 5 садочків та 4 спортивні об’єкти.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ