Кабмін розширив надання дотацій за утримання корів

У 2021 році Уряд розширив надання дотації за утримання корів усіх напрямків продуктивності. Про це інформують в департаменті агропромислового розвитку ЛОДА.

Постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 № 384 затверджено зміни до Постанови від 07.02.2018 № 106 щодо Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств.

Відтак, дотація надається фермерським господарствам, в яких утримується від 5 корів усіх напрямів продуктивності, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.

Для отримання дотації одержувачі мають подати документи до департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації до 31 серпня цього року.

«Фермерські господарства і надалі мають можливість скористатись державною підтримкою за утримання корів. Фінансова підтримка стимулюватиме виробників до збільшення поголів’я корів та виробництва продукції тваринництва», – зазначила директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ