Львівщина готова підтримати націоналіста на виборах Президента

“Українська Соціологічна Платформа USP” 8-9 січня 2019 року провела опитування серед мешканців Львівщини, стосовно майбутніх виборів Президента України.
Аудиторія дослідження: населення міста Львова та Львівської області віком від 18 років і старше.

Репрезентативна вибірка 5000 респондентів в обласному та районних центрах Львівської області.

Статистична похибка вибірки (довірчий інтервал) : не більше 1,5%, повідомляє USP на сторінці у Facebook.

Станом на 09 січня 2019 року 41,9% респондентів міста Львова та Львівської області готові віддати свій голос за Руслана Кошулинського. За чинного Президента України Петра Порошенка висловились 20,1% опитаних респондентів. Третьою в рейтингу мешканців Львова та Львівщини є Юлія Тимошенко з показником 15,7%. Останнім, серед десяти запропонованих львів’янам кандидатів, виявився Олександр Вілкул – 0,4%. Кількість опитанних респондентів, які не визначились зі своїм вибором склала – 4%.

П’ять націоналістичних організацій заявили про підтримку колишнього заступника голови Верховної Ради, голови секретаріату Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Руслана Кошулинського на майбутніх президентських виборах в Україні. Про це повідомляє Гордон. Зокрема, його підтримали “Свобода”, “Правий сектор”, Організація українських націоналістів (ОУН), Конгрес українських націоналістів та організація С14.

У спільній заяві наголошують, що підтримка Кошулинського як кандидата в президенти обумовлена необхідністю “зупинити наступ реваншистських сил на президентських і парламентських виборах”.

“2019 рік буде визначальним для України: або наша країна утвердиться як Українська самостійна соборна держава, або впаде у провалля реваншу промосковських сил. Надзвичайно важливими в цьому є президентські і парламентські вибори. На них треба дати вирішальний бій реваншистам, і лише націоналісти є тими, хто здатен зупинити агентуру Кремля. Обговоривши політичну ситуацію, ми – повноважні представники націоналістичних організацій – ухвалили рішення підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на президентських виборах 2019 року”, – йдеться у заяві.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ